In de rubriek "kostuums" vind u onze huurkostuums terug, het betreft telkens om een aantal in de subcategorieën. Zo krijgt u een kijk wat we kunnen bieden. Deze pagina's zullen ook wel regelmatig een nieuw kleedje krijgen, wat de foto's betreft. Indien u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet en contacteer ons via mail of telefonisch, misschien hebben we het toch wel.

Het huren: de huurprijs is geldig voor één dag (of weekend). In de carnavalsperiode is dit strikt genomen, daarbuiten kunnen we ons soepelder opstellen. Sluitingsdagen van de winkel tellen uiteraard niet mee in de verhuur. U dient ook rekening te houden met een waarborg van gemiddeld € 25.00 en soms meer, deze krijgt u terug bij correcte inlevering van de gehuurde goederen. De huurprijs is all-in, d.w.z. reiniging,taksen,...

Verkoop: Naast de verhuur hebben we ook verkoop van kleding voor kinderen en volwassenen. Om met deze collectie kennis te maken dient u tot bij ons te komen, aangezien we dit alles niet op de site krijgen. Indien u op zoek bent naar een bepaald kostuum, mag u er altijd naar informeren.

 

Verhuur
Uitleg ve...
 
 
Powered by Phoca Gallery

 

Jansen Kostuumverhuring

 

Adelberg 45

B-3920 Lommel

 

T/F: +32/(0)11/54.42.68

 

 

 

Maandag

Gesloten 

Dinsdag   
13u-18u

Woensdag
 10u-12u


14u-18u

Donderdag
 Gesloten

Vrijdag
13u-18u

Zaterdag  
Van 1 april 
tot 30 september
 10u-13u


Van 1 oktober 
tot 31 maart
10u-17u

Zondag
Gesloten